top of page

EPB-AUDIT

Verhoog snel de waarde van uw vastgoed

Verbeter uw EPB certificaat met
onze EPB-Audit

Wilt u het resultaat van uw EPB-certificaat verbeteren om de waarde van uw woning te verhogen of simpelweg energie te besparen? Tijdens een EPB-audit geven wij u advies over de werkzaamheden die u moet prioriteren om uw EPB te verbeteren. Soms kunnen kleine, goedkope banen de EPB-score aanzienlijk verbeteren.

Waarom een EPB-Audit?

Snelheid en efficiëntie

Krijg snel nauwkeurige resultaten.

Kosten
betaalbaar

Een kosteneffectieve oplossing om het EPB-resultaat van uw woning te verbeteren.

Gepersonaliseerde aanbevelingen

Profiteer van specifiek advies om de energie-efficiëntie van uw woning te optimaliseren.

iStock-1698257051_edited.jpg

Verkoopt U ?

Het resultaat van het EPB-certificaat heeft directe impact op de waarde van woningen. Volgens een KUL-studie zouden woningen met een betere EPB-score voor een 11% hogere prijs verkocht worden.
Dankzij deze mini-audit kan een potentiële koper ook een concrete visie krijgen op het uit te voeren werk, wat een uitstekend verkoopargument is.

Huurt U?

Het resultaat van het EPB-certificaat heeft directe impact op de waarde van woningen. Volgens een KUL-studie zouden woningen met een betere EPB-score voor een 11% hogere prijs verkocht worden.
Dankzij deze mini-audit kan een potentiële koper ook een concrete visie krijgen op het uit te voeren werk, wat een uitstekend verkoopargument is.

Heeft u werkzaamheden gepland?

Het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden is duur en het zijn niet altijd de werkzaamheden waar u aan denkt die het EPB-resultaat verbeteren. Om er zeker van te zijn dat de geplande werkzaamheden uw EPB daadwerkelijk verbeteren, kunt u een EPB-audit aanvragen. Indien u renovatiewerken overweegt, kunt u dit aan ons doorgeven, dan houden wij er rekening mee in de gesimuleerde resultaten.

Twijfelt u tussen het isoleren van de achtergevel of het plaatsen van een nieuwe CV-ketel? Twijfelt u tussen het plaatsen van thermostatische kranen of het vervangen van de frames? Deze mini-audit vertelt u precies welk EPB-resultaat u voor deze verschillende gevallen behaalt.

Wees een stap voor

De regio heeft de verplichting om het energieverbruik van gebouwen te verminderen en dit zal gebeuren door eigenaren te verplichten energierenovatiewerkzaamheden uit te voeren. Neem het voortouw en laat een EPB-audit uitvoeren, u weet precies welke werkzaamheden u moet prioriteren.

Hoe werkt onze EPB-Audit?

  1. Een door het Brussels Gewest goedgekeurde deskundige zal het pand bezoeken om het pand te bezichtigen. Hij/zij stelt een EPB-certificaat op en analyseert diepgaand de verschillende aspecten die verband houden met de energieprestaties van uw woning.

  2. Na deze beoordeling bezorgen wij u (naast uw EPB-certificaat) een gedetailleerd rapport waarin specifieke punten worden belicht waar verbeteringen mogelijk zijn.

  3. Concreet behandelt dit rapport de verschillende verbeteringsscenario's, waarbij elk scenario één of meerdere uit te voeren werken voorstelt en het behaalde EPB-resultaat.

  4. U krijgt dus een duidelijk beeld van de elementen die u moet implementeren om de waarde van uw eigendom te verbeteren en het energieverbruik te verminderen.

EPB audit tarieven

Appartement

200 €

incl. btw

*+ het energieprestatiecertificaat indien wij niet over het dossier beschikken.

Een andere vraag ?

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of om uw EPB-Audit in te plannen. info@certificatpeb-bruxelles.be

bottom of page